HVEM ER VI?

Skedsmo Tømrer & Betongentreprenør AS ble stiftet 1. mars 2012. I løpet av de siste årene selskapet har eksistert har det opplevd sterk vekst og fått en solid posisjon i markedet. Suksessen skyldes av god kompetanse og erfaring fra bransjen. Daglig leder Roger Brøtmet eier 100% av selskapet.

Selskapets ledelse har mange års kompetanse og utfører alt innafor Entreprenørtjenester. Ingen prosjekter er for små eller for store. Vi tar ansvar for alle faser av byggeprossessen fra prosjektering til ferdigstillelse.

Samarbeid gir kvalitet

For oss som utgjør STBE, er det viktig å formidle en yrkesstolthet i alt vi gjør. Vi tar på oss alle oppdrag med like stor seriøsitet, og leverer 100% kvalitet, uavhengig av oppdragets størrelse, plassering og verdi. Vi er også svært opptatte av veksten vi opplever ikke skal gå utover HMS-arbeidet, som ligger til grunn for alt vi gjør. 

For å kunne ta på oss større prosjekter, kjøper vi inn tjenester fra underleverandører. Vi har et velutviklet samarbeid med en rekke leverandører, som gjør at du som kunde kan stole på at vi leverer like høy kvalitet hver gang, uavhengig av om de som utfører arbeidet er ansatt hos oss eller hos andre. 

Sunn vekst

Som en ung bedrift er vi i stadig endring. For å sikre at kvaliteten i arbeidet vi utfører forblir like god som den har så langt, er vi opptatte av å ikke vokse for fort. Vi bygger bedriften stein for stein, og alle som begynner å jobbe for eller med oss, skal være satt inn i våre sikkerhetssystemer og rutiner for kvalitetssikring før de utfører arbeid for kundene våre. 

Ta gjerne og lik oss på vår Facebook side

Roger
Roger Brøtmet
Daglig leder og styreleder
Kent
Kent Leirud
Prosjektleder tømmer